Jobba hos oss på Nordfin Capital

Vill du vara med och bygga ett av Nordens mest intressanta fintech-företag och i grunden förändra hur reskontrahantering och fakturering sker idag? Gillar du högt tempo, mycket ansvar och är riktigt duktig på det du gör? Då vill vi gärna träffa dig!  Nedan ser du våra lediga positioner. Då vi rekryterar i snabb takt får du gärna hör av dig även om du inte hittar ditt drömjobb i listan nedan.

 
 

FRONTEND-UTVECKLARE

Du kommer att arbeta agilt med ett tight team av otroligt duktiga utvecklare, designers och produktägare med olika nationaliteter, därför är det viktigt att du är duktig på engelska i framförallt skrift. Tillsammans skapar vi marknadens absolut kraftfullaste lösningar för fakturering.

Just nu söker vi främst dig med genuin passion för utveckling och högsta kompetens inom ASP.NET, PHP, Python och JavaScript. Det är meriterande om du har kunskap inom Business Intelligence (BI).

 

BACKEND-UTVECKLARE

Som backend-utvecklare kommer du att bli en del av ett tight gäng som tillsammans arbetar för att bli ett av Europas största bolag inom fakturering. Du ingår i ett utvecklingsteam som bygger, vidareutvecklar och integrerar bolagets system. I programmeringen används bland annat .NET (C# samt VB.NET), MS SQL, MySQL, GraphQL och erfarenhet av ASP.NET samt Business Intelligence (BI) är mycket meriterande. Ytterligare är det intressant med erfarenhet inom IT infrastruktur. Nordfin Capitals tillväxt går stadigt uppåt och bolaget inför nya satsningar på digitalisering, både internt och externt. Detta gör att du erbjuds goda möjligheter till kompetensutveckling, utbildning, komma med egna idéer och sätta din prägel i arbetet.

 

FINANCIAL CONTROLLER

Som financial controller kommer du att bli en del av ett tight gäng som tillsammans arbetar för att bli ett av Europas största bolag inom fakturering. Du ingår i ett ekonomiteam som arbetar med Nordfins kunders reskontra. Som Financial Controller arbetar du nära IT teamet och bolagets kunder. Dagarna är mycket olika och det krävs att du håller huvudet kallt och fokuserar på detaljerna då det rör sig om stor mängd fakturor. Nordfin Capitals tillväxt går stadigt uppåt och bolaget inför nya satsningar på digitalisering, både internt och externt.